Tussenstand Kerst Is Van Iedereen

Het gaat goed, lieve mensen. Er is in drie dagen tijd al € 86,50 opgehaald. Heel erg bedankt daarvoor! Er zijn veel readings verkocht, want ook die opbrengst gaat naar het goede doel. Ik heb er al drie gedaan. Twee daarvan heb ik vanochtend uitgewerkt en zijn vandaag naar de mensen verzonden. Ik kan je vertellen, dat is doodeng! Tijdens de reading voelt het geweldig, ben ik helemaal zeker van mijn zaak, maar zodra je op die verzendknop duwt weet je ineens zeker dat de ontvanger gaat denken: “Wtf is dit voor bullshit?” Uiteraard gaat dat moment een keer komen, dat weet ik uit eerste hand van mijn studiegenoten waarvan velen al langere tijd readings doen. Ja, het gaat een keer gebeuren dat de boodschap compleet mis is en dat moet je accepteren. De eerste feedback die ik kreeg was in ieder geval heel erg positief. Ik kan weer een beetje ademhalen.

Verder was vandaag wel een slechte dag. Een enorm opgeblazen buik door de PDS en dat is een vreselijk naar gevoel. Daarnaast de ontstekingen die weer rap oprukken. Als het zo doorgaat zit ik met de kerst aan de antibiotica. Dat zou zwaar shit zijn, maar ja, het is niet anders. Ik kan alleen maar afwachten en hopen dat het wellicht toch niet zover hoeft te komen. Fingers crossed dan maar.

Voor nu gaan we nog even door met geld inzamelen, want met dit bedrag gaat het kerstdiner er nog niet komen. Wil je doneren, kijk dan even op mijn doneerpagina, die vind je rechts bovenaan mijn blog in de menubalk. Je kunt ook doneren via de Dream or Donate van Karim zelf.  In drie dagen € 86,50 opgehaald. Het zal niet makkelijk worden om de € 300,-, maar opgeven is geen optie. Nog vier dagen te gaan! Let’s do this! ♥

 

6 gedachten over “Tussenstand Kerst Is Van Iedereen

 1. Zou je nog een extra blogje aan de aangeboden readings willen wijden? Ik weet niet wat het inhoudt, je zal er wel over geschreven hebben maar kan het niet terugvinden. Misschien wil ik wel eens zo iets

  1. Ik heb die blogs toen verwijderd omdat er hele vervelende reacties op kwamen. Sindsdien heb ik er eigenlijk niet meer over geschreven. Ik ga erover nadenken. Ik weet het nog niet, zeg ik eerlijk.

 2. hey
  Mooi die positive reacties, dat geeft vast vertrouwen!
  Balen zeg die PDS, maag/darmklachten zijn zo naar!

  Ik zit nu op je blog om nog iets over te maken, weliswaar een druppel op een gloeiende plaat maar ja, alle beetjes helpen?

  Fijne avond

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.