Intake psychische ondersteuning

Net de knoop doorgehakt en een afspraak voor een intake gemaakt voor online psychische ondersteuning. Ik las mijn vorige bericht nog eens door en dacht; dit hoef ik verdomme niet allemaal alleen te doen. Morgenochtend om 9:20 uur word ik gebeld en gaan we kijken of en zo ja, wat voor ondersteuning ik kan krijgen. Zoals gewoonlijk deel ik weer niet waar ik de afspraak gemaakt heb, want ik wil blanco het gesprek aangaan met deze instelling zonder de goede of slechte ervaringen van anderen.

16 gedachten over “Intake psychische ondersteuning

  1. Alleen online eigenlijk. Ik denk dat ik misschien meer moet gaan zoeken in het maatschappelijk werk of zelfs vrijwillig, zoals Sensoor. Omdat ik anders altijd tegen het vraagstuk Wat is je hulpvraag? aanloop. Familie en vrienden en mijn blog, je bent toch nooit helemaal open en eerlijk. Ik niet tenminste. Dat lukt eigenlijk alleen als de ander een professional of vrijwilliger is en er verder geen band is.

 1. Wat naar om dit te lezen! En wat erg eigenlijk dat je niet helemaal open en eerlijk kan zijn, want hoe kan je dan echt praten en contact hebben?
  Ik zie het zelf ook wel. Clienten die hun vertrouwen kwijt zijn. En dan eigenlijk voor het eerst “echt” kunnen praten met mij omdat ik ervaringsdeskundige ben en vanuit een heel ander model werk. Dat zie ik niet als een compliment voor mij maar als een klacht naar de GGZ.
  Als ik iets kan betekenen.

  1. mmm dat snap ik wel wat je zegt, over je naasten. De vraag wat is je hulpvraag zal inderdaad komen, maar dat kan misschien ook zijn “een luisterend oor” als dat is wat je wilt hoor.
   Succes en sterkte ermee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.