Geen online ondersteuning

Dat was een korte intake. Ze werken volgens protocollen en daar kunnen ze niet van afwijken. Ondersteuning aanpassen aan hoe het op dat moment met mij gaat is niet mogelijk. Dat was best even een klap. Ik ben even van slag…. Het beste voor mij is om weer iemand te zoeken als Anne, waarmee ik een goede vertrouwensband op kan bouwen. Snap ik. Ik ben echter enorm vooruit gegaan sinds ik gestopt ben met therapie. Face to face levert zoveel angst en stress op. Dat wil ik niet meer. Dat kan ik niet meer. Daar pas ik ook bewust voor.

Ik ga dit even laten bezinken en dan verder kijken of er mogelijkheden zijn online. Niet meteen een intake plannen. Dat was wellicht wat overhaast. Eerst maar eens bij verschillende hulpverleners informeren wat mogelijk is. Of online ondersteuning mogelijk is. En anders? Dan zal ik misschien meer blogs gaan plaatsen met een triggerwarning. Misschien anoniem gaan schrijven op een ander platform. Misschien een forum. Ik zie het wel. Eerst dit maar eens laten bezinken. Het ging zo snel.

Misschien toch ook nog eens nadenken over de praktijkondersteuner bij de huisarts. Ik ben laatst voor het eerst bij haar geweest en zij is ook een hele prettige persoon, maar ik weet niet of zij ook psychische ondersteuning geeft. Eerst koffie. Eerst koffie. ♥

11 gedachten over “Geen online ondersteuning

 1. pff wens je net op twitter succes met de intake, maar dat was dus al te laat.
  Is weer echt balen dat het niet gelukt is.
  Ook ik ben helemaal gestopt met therapie, daarna een hele tijd bij de praktijkondersteuner van de huisarts geweest, en ik moet je zeggen dat me dat heel goed beviel.
  Hij was lange tijd mijn “uitlaatklep”. Ik kon alles met hem bespreken en dat gaf veel rust.
  Helaas is hi jbij een andere huisarts gaan werken.

 2. Shit. Megashit. Ik wou dat ik de juiste persoon en de juiste vorm voor jou tevoorschijn kon toveren.
  Ik weet niet veel te zeggen nu, alleen maar dat ik met je mee baal. *digiknuf*

 3. Dit is weer vreselijk balen zeg….
  Hoe is het mogelijk dat voor mensen zoals jou dit niet mogelijk is en er iets vanaf geweken kan worden….
  Vind het nogal heftig voor jou….
  Dus weer word je van het kastje naar de muur gestuurd….
  Hou hoop…..

  Sterkte Xoxo

 4. Naar hoor… Kon ik maar iets voor je doen! Je mag altijd mailen natuurlijk maar toch..

  Jammer hoor, weet je…. protocollen zijn natuurlijk nodig en goed maar ik vind het veel belangrijker dat je kan afwijken van protocollen en kan kijken naar wat iemand nodig heeft!!

  Take care

 5. Wat rot dat ze zo slecht maatwerk kunnen leveren … Ik blijf erbij, juist in een veld waarin behoeften en problemen zo divers zijn, zou er van protocollen afgeweken moeten kunnen worden.

  In ieder geval eerst maar een enorm dikke knuffel voor jou.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.