TW: Dat was een pittige dag gisteren

Gisteren was een slechte dag. Zware gedachten. Veel geslapen. Ik kreeg het wel voor elkaar om in de ochtend, na het nieuws dat online ondersteuning niet mogelijk was, naar mijn ouders te gaan. Ik merkte dat het echt niet goed ging en dat alleen thuis blijven even niet verstandig was. ’s Middags was ik zo moe van alles, de emoties, het bezoek aan mijn ouders én de depressie, dat ik bijna de hele middag geslapen heb. Rond half zes werd ik weer wakker.

Gisteravond had ik me wederom aangemeld voor een programma in online psychische ondersteuning, maar ik zag later dat ik daarvoor wél naar een face to face intakegesprek moest. Ik heb net afgezegd. Alleen het idee al roept al zoveel spanning op. In deze toestand, zoals ik me nu voel, met doodswens, laten we dan maar eerlijk zijn, kan ik dat er niet bij hebben. Daarnaast is de dichtstbijzijnde vestiging in Hilversum. Heen en weer rijden en daar een uur zitten is voor mijn HS en PDS weer geen optie. Ik geef niet op. Zoek verder. Misschien moet ik het zoeken in een andere vorm. Sensoor bijvoorbeeld. Of toch een forum. Ik weet het nog niet. Ik kijk gewoon rustig verder.

Vandaag even bijkomen. Net een reading uitgewerkt en verzonden. Altijd spannend, maar zo ontzettend leuk. Vanavond hebben we weer een live call met de tarotschool. Daar kijk ik ook naar uit. Kortom, het komt wel weer goed.

Fijne dag allemaal. ♥

6 gedachten over “TW: Dat was een pittige dag gisteren

  1. Heel erg balen dat de online therapie die je in gedachten had geen optie is. Hopelijk vind je een ander alternatief.
    Mocht je gewoon even een keer van je af willen schrijven, weet dat je me dan altijd een e-mail mag sturen. Werkelijk waar geen idee of je daar iets aan hebt, maar ik zeg het toch maar. Sterkte. X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.