Eindbedrag KIVI en winnaar Give Away

Goedemorgen allemaal! Wat was het een slechte week voor mij, maar wat hebben jullie een geweldig mooi bedrag bij elkaar gedoneerd. Dat maakt me zo ontzettend blij! En dan te bedenken dat ik twee weken terug de knoop doorhakte om dit jaar géén geld in te zamelen! Ik ben zo blij dat Karim eerlijk aangaf dat het dan heel lastig zou worden of het wel door zou gaan. Het gaf me precies dat beetje motivatie wat ik nodig had.

Gek eigenlijk, ik was van plan om een heleboel spulletjes te gaan verkopen, maar uiteindelijk heb ik alleen maar twee edelsteenboompjes verkocht. De winst daarvan levert ook nog eens vrij weinig op, dus bedelen om donaties en de actie promoten, is veel zinvoller. Goed om te weten voor volgend jaar!

Goed, het eindebedrag. Jullie hebben het misschien gisteren al voorbij zien komen of al zien staan op de doneerpagina zelf. In totaal is er € 312,75 binnen gekomen. Dat is iets minder dan ik eerst had berekend, want ik was vergeten dat Etsy kosten in rekening brengt. Niet veel, maar ik heb ze toch moeten doorberekenen. Hoe dan ook, dit is een geweldig bedrag. Ik kan jullie niet vaak genoeg bedanken.

Helaas heb ik maar één Share Some Happiness mok om weg te geven. Ik heb alle namen ingevoerd in de Names from a Hat app en de winnaar van de Share Some Happiness mok is

D.E. van de Brink

U heeft gedoneerd via Tikkie, dus via mijn blog. Ik hoop dan ook dat u dit bericht leest. U kunt hieronder een reactie achterlaten, dan neem ik contact op via de  mail. U mag ook rechtstreeks mailen of misschien volgen we elkaar wel via Twitter. Dan is een DM ook goed natuurlijk! Gefeliciteerd!

Het is grappig, want een heleboel mensen hebben gedoneerd of iets gekocht en die achternamen met initialen zeggen me dan helemaal niets. Dus sorry als ik je niet persoonlijk bedankt heb, waarschijnlijk weet ik simpelweg niet dat jij het bent.

Iedereen nogmaals heel heel heel erg bedankt. Dit bedrag zorgt ervoor dat we er zeker van kunnen zijn dat het kerstdiner dit jaar wederom doorgaat. Helemaal te gek. Dank jullie wel!

8 gedachten over “Eindbedrag KIVI en winnaar Give Away

  1. Geweldig dat het door kan gaan, en felicitaties aan de winnaar van de mok 😊
    Ik kan wel aangeven dat ik voor doneren ipv kopen ging: ik wilde echt geven, zonder tegenprestatie. De Tikkie optie was trouwens erg prettig!

    1. Ja, superblij! En dat laatste is ook fijn om te horen. Doneren zonder tegenprestatie. Dat herken ik wel. Ik neem het mee voor volgend jaar. Misschien dat het dan inderdaad bij alleen doneren blijft. X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.