Facebook verwijderd

Ja, waarom niet? Als het me niet lukt om Twitter te verwijderen, waarom Facebook niet proberen. Die hele site was me toch al een blok aan het been. Twitter snap ik tenminste. Alles verschijnt op mijn tijdlijn wanneer het geplaatst is en niet 2 uur, een dag, een week of een maand later. Je hebt op Facebook wel een button met “meest recent” maar die werkte bij mij ook maar eenmalig. Eigenlijk gebruikte ik FB nog enkel om mijn blogs te delen en aangezien mijn blog op diverse manieren te volgen is, kan het voor niemand een ramp zijn als de artikelen niet meer via FB te bekijken zijn. Ik wilde nog heel even een aparte pagina voor mijn blog aanmaken, maar bedacht me al snel toen ik direct een vage sms kreeg over weet ik veel wat en vreselijk veel moeite moest doen om die zogenaamde service uit te schakelen. Geen Facebook meer.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne Eerste Kerstdag. Geniet ervan of laat je niet gek maken. Doe je eigen ding. Dis je schoonfamilie als je daar behoefte aan hebt en fake een migraine als je naar huis wilt. Have fun. ♥

5 gedachten over “Facebook verwijderd

    1. Ja! En ben nog best lang geweest ook. Wel op bed en de bank gelegen daar, net als mijn vader, maar het was goed te doen op die manier. Hoop dat jij ook een fijne dag hebt gehad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.