Huishoudelijke Mededeling

Omdat ik mijn persoonlijke pagina heb verwijderd van Facebook, besloot ik toch een pagina aan te maken voor Mijn Kladblog. Mocht je het makkelijker vinden om mijn blog via Facebook te volgen dan bijvoorbeeld via Twitter, Bloglovin’ of email, dan kan je de pagina liken en verschijnen nieuwe blogs automatisch in je tijdlijn.

Je vindt de Facebookpagina van Mijn Kladblog hier.

4 gedachten over “Huishoudelijke Mededeling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.