Mijn Kladblog bestaat 5 jaar

Yes, het is mijn blogverjaardag! Iets meer dan vijf jaar geleden besloot ik om te gaan bloggen. Aarzelend. Ik verwijderde mijn blog alweer snel, maakte weer een nieuwe, verwijderde die weer en maakte toch weer een nieuwe aan. Beetje zoals jullie me kennen dus. 25 december 2013 was het raak. Mijn Kladblog kwam online en ging niet meer weg.

Het bloggen heeft mijn leven verandert. Sterker nog, ik vraag me af wat ik in vredesnaam deed voordat ik met mijn blog startte. Ja, ik werkte toen natuurlijk nog en de rest van de tijd dronk ik alcohol, vrat mijn eetstoornis me op en sliep ik. Ik was aan het overleven. Heel anders dan nu. De start van Mijn Kladblog betekende de grootste ommekeer in mijn leven, al was ik me daar, op dat moment, nog absoluut niet van bewust. Een aantal van jullie is getuigen geweest van die ommekeer en dat vind ik bijzonder. Bijzonder mooi vooral.

Verder is het gewoon een getal. Niet meer en niet minder en verwacht ik over vijf jaar mijn 10-jarig blog jubileum te vieren. Op welke manier dan ook. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat ik ooit nog zal stoppen met schrijven. Misschien op een andere manier of via een andere weg, maar stoppen? Nee, dat zie ik echt nooit gebeuren.

Ik wens jullie een mooie Tweede Kerstdag. ♥

16 gedachten over “Mijn Kladblog bestaat 5 jaar

  1. Van harte! Ook al stap ik pas na 5 jaar in je leven wat je hier met ons deelt, ik heb toch het gevoel dat ik je bij elk nieuw blog wat beter leert kennen. En dat zegt wel iets over je manier van vertellen. Ga vooral zo door

  2. Via Insta en kerstkaart al gedaan maar toch nogmaals van harte!!!!! Ik vind het heel bijzonder dat ik al vijf jaar lang mag meekijken in jouw leven.
    Ik ken je dan niet persoonlijk, je bent me heel dierbaar geworden.

    Fijn dat het bloggen zoveel voor jebetekend (heeft).

    Ik wens je nog vele mooie blogjaren en blogjubilea toe!

    Liefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.