Blogtip: Landschap Lopen

Sinds kort lees ik mee op de blog van een plaatsgenoot van mij: Mathilde Maijer. Ze is niet alleen plaatsgenoot en blogger, ze is ook raadslid, fractievoorzitter en lijsttrekker van de PvdA hier in Wageningen. Ik kwam eigenlijk bij toeval op haar blog terecht toen ik informatie zocht over het landschap van onze gezamenlijke woonplaats. Op haar blog vond ik tientallen interessante artikelen over de omgeving waar ik woon. Zo schreef ze over Vijf beken in Wageningen, Driel, de kraan van Nederland (en woonplaats van mijn ouders en zus) en is ze nu begonnen met een reeks artikelen genaamd Het verhaal van Nederland. Wellicht dat er mensen zijn die deze blogs ook interessant vinden om te lezen.

Veel leesplezier! ♥

4 gedachten over “Blogtip: Landschap Lopen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.