Te positief ingesteld?

Te positief ingesteld zijn? Bestaat dat? We moeten altijd maar positief zijn. Hopen dat het morgen beter gaat. Maar misschien is dat voor mij wel precies verkeerd om. Want is dat niet de reden dat ik iedere dag weer teleurgesteld ben in mezelf? Dat het me zo vreselijk zwaar valt dat het wéér niet beter is dan gisteren? Misschien moet ik er maar gewoon vanuit gaan dat het iedere dag een kutdag zal zijn. Is het dat niet, dan kan het alleen maar meevallen.

Weet je wat het gekke is? Deze instelling fleurt me meteen op. Ik voel een soort last van mijn schouders vallen. Ik hoef niet te hopen op beter. Morgen zal het waarschijnlijk helemaal niet beter gaan. Ik ben tenslotte chronisch ziek. Waarom zou het? De kans is 90% dat ik morgen weer zo’n zware dag heb. Jemig, waarom ben ik hier niet eerder opgekomen? Ik voel me meteen een stuk beter!

Fijne dag allemaal!

10 gedachten over “Te positief ingesteld?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.