Body Mind & Spirit

dav

Gisteren kon ik de Body Mind & Spirit box ophalen op het postkantoor. Ik kon deze box kopen dankzij het geld wat ik van mijn ouders heb gekregen en hij is echt supertof. Hij zat vol met de twee dingen waar ik het meest dol op ben; kaarten en etherische olie. Ik ben heel gevoelig voor geur, daarom zijn massages voor mij ook zo superfijn, want vaak worden daar oliën bij gebruikt en ruikt het in de ruimte waar de massage wordt gegeven al zo lekker dat ik bij voorbeeld al ontspannen ben.

*klikt door naar de website van de praktijk van mijn buurvrouw om een afspraak te maken voor een Indiase Hoofdmassage*

Verder ben ik natuurlijk een enorme freak van kaarten. Orakelkaarten. Tarotkaarten. Inspiratiekaarten. Noem maar op. Zet het op een kaart en ik ga los. Er zitten ook astrologiekaarten in, bloemen-, planten- en kruidenkaarten, chakrakaarten en runenkaarten. Kortom, ik ben het komende jaar wel zoet. Binnenkort komen nog maankaarten binnen en dan heb ik alles wel compleet. Er komen uiteraard weer wat blogjes over. Voor de geïnteresseerden leuk om te lezen en ook voor mijzelf handig. Als ik iets beschreven of opgeschreven heb, sla ik het makkelijker en sneller op in mijn brein.

Fijne zondag.

10 gedachten over “Body Mind & Spirit

 1. Geniet ervan lieve Marion, en natuurlijk ook van de opleidingen die starten!
  Ik heb deze week eindelijk vriendschap gesloten met jouw Universal Waite kaarten, nogmaals dankjewel daarvoor xxx

  1. Oh wat fijn! Ik heb deze week niet kunnen volgen in de groep, maar als dit het gevolg is moet een goede week geweest zijn! Ja morgen beginnen we weer. Super veel zin in. X

 2. zo fijn voor je dat je die box kon kopen!
  Mbt massages, mooi dat je dit zo fijn vind, vind/vond je het niet lastig om daar zo te liggen?

    1. Oh zo, maar dat zijn ze gewend denk ik altijd maar. Bovendien dekken ze je helemaal af met handdoeken en is alleen het gedeelte wat ze masseren bloot. Je loopt dus eigenlijk alleen even in je onderbroek naar de tafel, meer niet. Valt reuze mee.

   1. ps: ik zat haar site te kijken maar die voetzoolreflexologie lijkt me bijzonder, heb er even wat over gelezen, had er al wel van gehoord maar klinkt goed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.