Nieuwe medicatie

Vanochtend was ik al vroeg op pad. Om 8:20 uur zat ik bij de huisarts. Ik had last van spontane zwellingen van mijn onderlip en tong. Dit kwam steeds vaker terug en nadat ik dit weekend niet normaal had kunnen eten of drinken was ik het zat. Angio oedeem. Het was een reactie op de Enalapril, het medicijn voor mijn hoge bloeddruk. Ik heb nu andere pilletjes gekregen. Daar kan je dikke enkels van krijgen. Komt niet zo vaak voor, zei de apotheker. Oh watch me, zei ik.

Verder vandaag rustig aan. Mijn buik is erg opgeblazen. Dat is een rotgevoel, dus straks liggen en hopen dat het snel afzakt. Nu eerst even richting de supermarkt. Avondeten halen en groenten voor de cavia’s.

Fijne woensdag. ♥

 

5 gedachten over “Nieuwe medicatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.