2019: The Cup Filling Year

Afgelopen jaar heb ik er al een start mee gemaakt; meer aan mezelf denken. Niet teveel rekening houden met anderen en zeker niet als dat ten koste gaat van mezelf. Toch sluipt het er altijd weer in en toen ik net de berichten van anderen zat te lezen in de Facebookgroep van de Tarotschool drong het tot me door dat ik het ook daar weer aan het doen was. Voordat ik aan mijn eigen berichten kan beginnen, eerst de berichten van anderen lezen. Dat in me opnemen en als het even kan reageren. Vervolgens nog even alles wat ik geleerd heb eerst met anderen delen en dus weggeven en als er dan nog wat over is, dan is dat voor mij. Vaak heb ik echter allang geen energie meer over om dat laatste beetje nog te pakken en laat ik het maar liggen. Zo is het eerste jaar tarotschool bijna volledig aan mij voorbij gegleden. Die fout ga ik niet nog een keer maken. De komende drie jaar tarotschool zijn voor mij.

Fijne zondag.