Mijn Kladblog stopt

Al maanden twijfel ik of ik nog wel door wil gaan met bloggen. Dat weten jullie. Ik heb al meerdere malen een nieuw blog aangemaakt. Al meerdere malen mijn site op non actief gegooid. Al meerdere malen alle artikelen in de prullenbak gegooid. De hele week heb ik al enorm veel zin om te bloggen, maar ik vind het niet fijn meer. De tijd dat het bloggen mij en anderen hielp is voorbij.

Ik heb een angststoornis. Mijn vertrouwen in mensen is onherstelbaar beschadigd. Dat ik nu helemaal uit het arbeidsproces ben en geen sociaal leven meer heb, zal niet bevorderlijk zijn voor mijn situatie en helpt ook niet met het bloggen. Het is niet anders. Ik wil schrijven, maar ik wil niet dat iedereen meeleest. Er is een mogelijkheid om een blog aan te maken waar ik zelf de mensen selecteer die meelezen, maar is dat wat ik wil? Ik weet het niet. Het enige wat ik wel zeker weet is dat ik dit niet meer wil.

Het domein mijnkladblog.nl verloopt ergens dit jaar en dan zal mijn blog ook van de aardbodem verdwijnen. Ik heb het domein aangepast naar mijnkladblogdewebshop.wordpress.com. Misschien dat ik hier namelijk nog mijn producten voor in de webshop ga delen, maar ook dat weet ik nog niet. Ik vind het allemaal erg lastig, maar het feit dat ik de hele week al zin heb om te bloggen, maar het uiteindelijk niet doe, dat zegt voor mij genoeg. Ik ga kijken hoe ik het hier ga inrichten de komende tijd. Ik ben niet helemaal weg, de webshop blijft, maar Mijn Kladblog gaat in de wilgen. Bedankt voor het meelezen en meeleven al die jaren.


13 reacties op ‘Mijn Kladblog stopt’

 1. Zal het wel gaan missen maar ik begrijp je heel goed hoor meis. Wie weet kunnen we op een andere manier contact houden? Via facebook misschien?

 2. Doen wat goed voelt voor jou. Ook al vind ik het jammer dat je stopt. Misschien helpt het om een blog te maken alleen voor jezelf? Dan kun je toch blijven bloggen alleen dan zonder angst voor de reacties? ❤

 3. Ik sluit me aan bij de vorige reacties. Hoe lang volg ik je nu al?
  Maar inderdaad, het gevoel dat je hier beschrijft komt vaker terug. Het zou jammer zijn dat je een tabula rasa maakt van deze weblog. Misschien zou het leuk zijn als je gewoon alles laat staan in de gratis versie en af en toe eens terugkomt als je er zin in hebt.
  In afwachting: veel sterkte in alles!

 4. Zoals de rest al aangeeft: doe wat je hart je ingeeft. Ik heb altijd met plezier je blogs gelezen. Ook als ze over minder leuke onderwerpen gingen. Ze inspireerde mij en er zaten soms wat mooie (blog)levenslessen bij. Ik ga je zeker missen als je besluit helemaal te gaan stoppen met bloggen.

 5. Heel jammer maar vooral doen wat voor jou het beste voelt / is!!
  JIj bedankt voor alle jaren dat we mee mochten kijken met je!
  x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.