Mijn Kladblog – De Webshop

Mijn Kladblog, mijn persoonlijke blog wat ik hier de afgelopen jaren met enorm veel plezier heb bijgehouden, is dus gestopt en gaat over in Mijn Kladblog – De Webshop. De bedoeling is dat ik hier vooral de producten die ik maak voor mijn webshop met jullie ga delen, maar af en toe zal er ook wel een persoonlijke update tussen zitten over hoe het gaat. Niet meer zo persoonlijk en regelmatig als ik de afgelopen jaren heb gedaan, want dat werd me zo langzamerhand echt teveel en te belastend. Maar goed, dat wisten jullie al.

De webshop. Misschien beter hobbyshop genoemd. Ik maak namelijk geen winst. De producten die ik verkoop, verkoop ik tegen de kostprijs. Daar zit overigens meer in dan ik zelf in het begin had gedacht. Ik had namelijk alleen rekening gehouden met het materiaal wat ik gebruik en het bedrag wat Etsy berekent. Ik had geen rekening gehouden met de kosten voor de website, de extra materialen die je gebruikt zoals lijm, plakband, inpakpapier, visitekaartjes, noppenfolie en ga zo maar door. Er komt echt veel meer bij kijken dan ik dacht. Desondanks kan ik de prijzen alsnog zo laag mogelijk houden en dat vind ik fijn. De edelstenen en mineralen die in mijn shop staan zijn ook laag geprijsd. Dit biedt mensen die anders niet de financiën hebben om zoiets te kopen toch een mooi kansje dit bij mij wel een keer te doen en dat maakt het voor mij extra leuk. Omdat ik wéét hoe het is om met weinig geld rond te moeten komen.

Op dit moment kan je nog steeds op mijn site terechtkomen via mijnkladblog.nl. Ik moet nog even nadenken of ik dat zo laat, want veel mensen zijn er ondertussen al aan gewend en weten mij op die manier snel en makkelijk te vinden. Dat is misschien de investering toch wel waard. Ik heb hier meer dan 500 volgers, dus wellicht zou het zonde zijn om dat domein op te geven. Ik heb nog een paar maanden de tijd om daarover na te denken. Mocht het veranderen, dan horen jullie dat uiteraard ruim op tijd.

Fijne dag!


4 reacties op ‘Mijn Kladblog – De Webshop

  1. Heel veel succes!! leuk dat je af en toe een updat geeft!

    doe jezelf niet tekort!! zoals je zegt, het is niet alleen het materiaal maar ook porto, inpakmateriaal maar ook bijv een schaartje wat je gebruikt, een velletje papier etc! Dat je geen winst mag maken is 1 ding (wat ik jammer voor je vind) maar jezelf tekort doen is niet nodig!

    Veel succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.