Bijtjes

Op dit moment zijn de bijtjes een grote hit. Ik heb er al ruim 50 verkocht en ik moet toegeven, ze zijn ook wel erg schattig.

Queen Bee, de grote bij, is circa 8 cm groot en kost € 2,95. Ze wordt geleverd met twee kleine bijtjes. De kleine bijtjes zijn circa 3 cm groot en kosten € 0,75 per stuk. De bloemetjes zijn voor de sier en zolang de voorraad strekt krijg je er daar altijd een paar van mee geleverd.

De prijzen liggen lekker laag. Ik bereken de kostprijs van het materiaal, de verpakkingskosten en het bedrag wat Etsy in rekening brengt. Ik moet alleen nog leren om niet teveel spulletjes gratis weg te geven, want zo draai ik nog steeds verlies. Maar ik leer het wel. Ik leer het wel.

De link naar de webshop staat bovenin de menubalk. Omdat sommige mensen nog steeds hinder ondervinden met het betalen via iDeal, kan je de bijtjes ook rechtstreeks bij mij bestellen. Dit kan via mijnkladblog@gmail.com.


13 reacties op ‘Bijtjes

    1. Ik mag geen winst maken en daar houd ik mij netjes aan. Strijk ik 200 euro op in een jaar tijd, dan kan ik fluiten naar mijn 1300 euro huurtoeslag. Het systeem zit bizar krom in elkaar, maar het is niet anders. Leuke daarvan is wel dat ik het allemaal zo goedkoop kan aanbieden! En het mes snijdt aan twee kanten, want ik heb weer iets te doen op een anders oersaaie dag!

    1. Wat ontzettend leuk! Ja, bij de grote bijen zitten per stuk 2 kleine bijtjes bij. Bestel je 4 grote dan krijg je er 8 kleintjes bij.

      Als je een mailtje wilt sturen naar mijnkladblog@gmail.com met je naam en adres graag. Via dat mailadres ontvang je dan ook een betaallinkje. Op dit moment is de levertijd ongeveer een week.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.