Mededeling Bijtjes

Het is voor mij nog even wennen hoeveel wol ik verbruik en hoe snel ik weer nieuwe moet bestellen. Ik heb niet de financiën om een enorme voorraad in te slaan, dus ook dat speelt een rol. Vanochtend is er weer nieuwe wol binnengekomen en de nog openstaande bestellingen ga ik vandaag maken. Deze zullen maandag verstuurd worden.

Bedankt voor jullie geduld en fijn weekend.


7 reacties op ‘Mededeling Bijtjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.