Marion Made It

Volgende maand heb ik met succes de Priestess Certification Program afgelegd. Mijn webshop is eindelijk echt van de grond aan het komen. Ik ben gestopt met therapie. Ga binnenkort voor het eerst in 20 jaar weer op vakantie. Heb eindelijk Twitter definitief achter me gelaten. Ik maak poppen en schilderijtjes van wolvilt. Heb nog steeds een depressie, maar leef nog. I made it. Marion Made it. Dat leek me dan ook een toepasselijke naam om mijn blog onder voort te zetten en tevens een mooie naam voor mijn webshop.

Betekent dat dat ik de digitale pen weer ter hand ga nemen? Ik heb werkelijk geen flauw idee. Ik zie het wel. Het borrelt wel een beetje, maar het feit blijft dat ik simpelweg verdomd weinig heb om over te schrijven. Laten we maar gewoon zien hoe het gaat.

Just go with the flow.

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. mefta001 schreef:

    Gefeliciteerd dat je de opleiding hebt afgerond. Dat heb je toch maar gedaan. Pet af.

  2. mariellemarielle schreef:

    wat een mooie naam, zeker omdat het een dubbele betekenis heeft!
    Veel succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.