Zaterdag 20 april 2019

Oh jongens, wat is het frustrerend. Op dit moment kan ik echt wel janken. Wakker geworden met vreselijk veel pijn en ik denk dat ik wel weet wat er aan de hand is. Door mijn angst durfde ik niet naar de huisarts en nu heb ik een ontsteking die uit de hand loopt. Er loopt vanaf de ontsteking een rode streep richting mijn been. Dit verklaart ook de pijn die ik al twee dagen heb. Alsof er een vreselijk grote blauwe plek op mijn heup zit, maar er is niets te zien. Ik moet in de gaten houden of de streep niet verder trekt, want dat kan dan duiden op een sepsis. Ik haat het. Voel me zo stom. Aan de andere kant, ik weet hoe ernstig mijn angsten zijn. Ik moet mezelf niet op de kop geven nu.

Ik doe rustig aan dit weekend. De bestellingen die ik vandaag weg zou brengen moeten wachten tot dinsdag. Dinsdag zet ik de wekker en zit ik als één van de eerste bij de huisarts. Dat beloof ik.

Fijne Pasen.

Advertenties

9 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ik begrijp dat je niet meteen naar de dokter wou stappen, om weer eens een negatieve diagnose te horen en weer eens met je neus op de feiten gedrukt wil worden.
  Ik begrijp het heel goed, en voel mee met je pijn.
  Sterkte, M.

  1. Marion schreef:

   Dank je wel, P 😀

 2. Rob Alberts schreef:

  Sterkte!

  Bemoedigende groet,

 3. xamantha77 schreef:

  Ai, dat klinkt heel pijnlijk. Probeer alsjeblieft jezelf niet zo te straffen, het is niet jouw schuld dat je angstig bent. Veel sterkte dit weekend, ik hoop dat je een sterke pijnstiller in huis hebt.
  Ik denk aan je 💕

  1. Marion schreef:

   Het is even vechten tussen weten en doen. Of liever gezegd; niet doen. Ik weet dat het niet mijn schuld is inderdaad, maar oeh die verdomde stem. En dan nog ben ik nu al bang dat de HA dinsdag gaat zeggen dat ik me niet zo moet aanstellen. Bizar hoe dat brein werkt…. Dank je wel, meis. XXX

 4. sharemylifewithu schreef:

  Oei dat klinkt niet best. Sterkte! En ook jij fijne Pasen. 🐰🌸

 5. mariellemarielle schreef:

  pff wat heftig! Heel heftig ook dat de angst je zo remt ook in dit soort medische zaken.
  Veel sterkte en pas op jezelf en ik hoop dat als het erger wordt, je toch belt !
  Take care

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.