Woensdag 24 april 2019

Gisteren zat ik netjes om 8:00 uur met de telefoon in de hand om de huisarts te bellen. Ik kon om 9:30 uur terecht. Kreeg, zoals ik al had verwacht, antibiotica voorgeschreven, maar vooral ook nog meer bedrust. Dat komt natuurlijk omdat de ontsteking op mijn bil zit en zolang ik daarop blijf zitten, duur het lang voordat de ontsteking geneest. De ellende is dat ik ook niet op mijn linkerzij of rug kan liggen. Ik moet het dus doen met mijn buik en rechter zij. De neiging om dan na een paar uur toch maar weer te gaan zitten is groot.

De antibiotica die ik eigenlijk moet hebben is geen optie. Daar gaan mijn darmen van overstuur en niet een klein beetje ook. Dus krijg ik optie nummer 2, maar die kan niet samen met mijn bloeddrukmedicatie. Beste oplossing is om daar dan nu even mee te stoppen, zolang de AB-kuur duurt. Geluk bij een ongeluk is wel dat daardoor de afspraak van morgen voor de bloeddrukcontrole komt te vervallen en ik dus een dagje minder spanning heb. Dat scheelt vast alweer in de hoge bloeddruk.

Maar hoe je het ook went of keert, ik moet nog minder doen. Nog meer liggen. Nog meer rust nemen. En aangezien er een vakantie op de planning staat over een paar weken en ik daar wel een beetje van wil genieten, laat ik die rust dan maar in acht nemen. Lang leve Storytel.

Advertenties

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Rob Alberts schreef:

  Sterkte

  Bemoedigende groet,

  1. Marion schreef:

   Dank je. Gaat helemaal goed komen!

 2. Luister naar de dokter en je eigen lichaam.
  Geniet van de komende vakantie!

  1. Marion schreef:

   Vooral dat naar de dokter luisteren gaat me heel goed af 🙂 Dank je! Ik kijk er enorm naar uit!

 3. mariellemarielle schreef:

  Sterkte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.