Donderdag 25 april 2019

Gisteravond werd onverwachts een flinke vooruitgang zichtbaar. Om 1:00 uur midden in de nacht maakte Peter mij voorzichtig wakker. Onze oude buurjongen, die spontaan op visite was en ik eerder die avond al even gedag had gezegd, bleef op de bank slapen. Het was wat later geworden dan gepland en er waren ook een paar drankjes gedronken. Tot mijn eigen stomme verbazing vond ik het wel grappig. Leuk zelfs. Een jaar geleden was dit volledige kortsluiting geweest in mijn hoofd. Nu was het geen enkel probleem. Een vooruitgang die ik me nog niet bewust was en ik ben er enorm blij om. Langzaam aan herstel ik. Nu de druk van therapie, werk en een sociaal leven van de kaart is en ik mijn leven kan leiden op mijn manier, word ik vanzelf sterker.

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Ik weet niet zo goed de woorden te vinden, maar vind het heel mooi dat je een hele grote stap vooruit hebt gemaakt. 🙂

  2. mariellemarielle schreef:

    Geweldig!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.