Zondag 28 april 2019

Er zijn hier nog voldoende mensen die mijn niet volgen via Instagram of de Facebookgroep, dus ik dacht, laat ik hier ook nog even een paar items delen die ik de afgelopen tijd maakte voor in de webshop. Op de lentefee na zijn ze allemaal al verkocht, dat wel, maar het leek me toch wel leuk om ze hier even te showen.

Snake Woman

Gisterochtend maakte ik deze slangenvrouw. Ze kwam helemaal uit het niets. Ik was van plan nog een Moeder Aarde poppetje te maken, maar dat ging al snel een compleet andere kant op.

De slang aan het uiteinde van haar arm is erg gaaf geworden. Kwestie van het handje plat prikken en de oogjes er op de juiste manier opplakken. Erg tevreden met het resultaat.

Lang geleden, maar ik maakte ook weer eens edelsteenboompje.

Een wit altaarpoppetje met een lichte amethist. Het haar was een cadeautje. Erg blij mee! De steen ligt los, dus je kan die op ieder moment vervangen door een andere steen. Net wat je op dat moment nodig denkt te hebben. Ideaal voor op je altaar.

Lentefee.

Ik heb nog een heleboel kleuren over van de bestellingen voor de feetjes en engeltjes, waar ik er onderhand meer dan 50 van heb gemaakt, dus ik besloot deze te gaan gebruiken voor grote feeën. De eerste is goed gelukt. Kleine details die nog beter en mooier kunnen, maar dat is met alles zo, nietwaar? Er is altijd wel iets wat mooier kan. Denk dat je dat nog hebt ook als je dit al 50 jaar doet. Zo zit de mens nu eenmaal in elkaar.

Dit maakte ik de afgelopen drie dagen. Ik moet rustig aan doen en dat doe ik dan ook. Ik lig heel veel in bed en hoewel ik liggen en slapen helemaal niet erg vind, is het behoorlijk eentonig. Het is fijn dat ik deze hobby vanuit bed kan uitvoeren. Verder lijkt de antibiotica, in combinatie met de enorme hoeveelheid rust, zijn werk goed te doen. Het abces is langzaam aan het afnemen. Er zijn ondertussen wel weer een paar nieuwe ontstekingen bijgekomen, maar wellicht zetten die niet zover door en roept de AB hen op tijd een halt toe. We gaan het zien.

Ik wens jullie een hele fijne zondag. Geniet ervan.

Advertenties

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Heel mooi vind ik dat alles. Dank om dit met ons te delen!
  (hou je goed!)

  1. Marion schreef:

   Dank je wel 😊

 2. De lentefee vind ik erg mooi

 3. mariellemarielle schreef:

  Je bent zo creatief!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.