Planking

on

Vorige week ben ik begonnen met een 30 Day Planking Challenge. Omdat ik al heel lang, en dan bedoel ik echt heeeeeeel lang, niet meer gesport heb, ben ik begonnen met de half plank. Dat betekent dat je niet meteen op de tenen begint, maar op de knieën. Dat gaat erg goed. Ik had verwacht het in mijn armen te voelen, maar het zijn vooral mijn buikspieren die ik flink voel. Na de eerste 30 dagen begin ik dan weer overnieuw, maar dan met het echte planken, zoals hieronder in het filmpje te zien is. Eén ding ben ik volledig met ze eens; het is saai. Oersaai! Maar wel effectief, dus we gaan nog even door.

Advertenties

8 reacties Voeg uw reactie toe

 1. mariellemarielle schreef:

  Goed bezig!!!!
  Misschien onderwijl een filmpje kijken 😉

 2. Miriam schreef:

  Leuk filmpje!!!!

 3. chucky1012 schreef:

  Jij bent erg goed bezig.

  Xoxo

 4. Die foto’s ‘voor’ en ‘na’ zijn grappig. Of hoe alleen maar een glimlach iemand er veel beter laat uitzien.

  1. Marion schreef:

   Ja, precies dat! Ik was al benieuwd of iemand dat zou opvallen! Tof is dat ja.

 5. Lot schreef:

  Wat knap dat je daarmee bent begonnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.