De week van het afzeggen

on

Deze week was de week van het afzeggen. Zondag belde ik mijn moeder af voor Moederdag. Dinsdag was mijn vader jarig, maar dat zat er ook niet in en vandaag zou ik eigenlijk gaan lunchen met Janekijn, maar ook dat ging niet door. Ik heb door dit soort weken echt de neiging om maar gewoon nooit meer iets met iemand af te spreken. Gelukkig blijft het bij de neiging, want zoals jullie weten ga ik binnenkort naar Zwitserland op vakantie. En er is meer. Na de vakantie begin ik weer met Kundalini Yoga. Ik ben daar een jaar geleden ook mee begonnen, maar toen weer gestopt. Waarom weet ik niet meer, waarschijnlijk omdat ik te vaak ziek was, maar ik ga het stug nog een keer proberen. Na mijn vakantie zijn er tot aan de zomervakantie nog zeven lessen. Die ga ik meedoen en kijken hoe het nu gaat. Dan heb ik twee maanden de tijd om te beslissen of ik volgend seizoen meteen vanaf het begin mee ga doen. Wellicht krijg ik wederom de deksel op de neus, maar daar ben ik dan in ieder geval op voorbereid.

 

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. chucky1012 schreef:

  Ik wens je een fijne holiday en hoop dat dit jou heel veel goeds doet.
  Ga je nog iets speciaals daar doen?

  Xoxo

  1. Marion schreef:

   Vooral genieten van de rust en de mooie natuur. Misschien een treinreis, afhankelijk van hoe het gaat met zitten en zo. Dank je wel! X

 2. mariellemarielle schreef:

  zo knap hoe jij het vol weet te houden allemaal.
  Sterkte

  1. Spike schreef:

   Maar de keren dat het wel goed gaat zijn zo waardevol. Sterkte en veel mooie ervaringen gewenst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.