Nieuwe blog

Alweer een nieuwe blog? Hahaha, ja alweer. Deze keer lijk ik echter de juiste vorm te pakken te hebben. Het lukte me niet meer om mijn, voor mijn gevoel, los gezwets en geleuter, wat zo lekker bij Mijn Kladblog hoort voor mij, te combineren met de serieuze verhalen over mijn spirituele ontwikkeling. Buiten dat is het een onderwerp waar je simpelweg wel of niet in geïnteresseerd bent en ik weet dat ik hier op mijn blog mag schrijven wat ik wil, het voornaamste is natuurlijk wel dat het goed voel en dat deed het niet meer. Ik wil ’s ochtends weer beneden komen, de computer openslaan en zoals nu in 5 minuten een blog online zetten. Dat is mijn ding. Altijd geweest. Hetgeen ik ernaast wil doen, schrijven over mijn spirituele pad, zal compleet anders worden. Ik verwacht dat ik daar artikelen online ga zetten waar ik ruim een uur, of misschien wel langer, aan ga werken. Kortom, die twee gescheiden houden voelt supergoed en ik ben blij dat ik de knoop gisteravond doorgehakt heb. De koffie op Mijn Kladblog is weer terug! Ik zal onderaan een link naar mijn nieuwe blog zetten voor de geïnteresseerden. Het is trouwens een alleen lezen blog. Je kunt niet reageren. Je moet dus echt interesse hebben in spirituele zaken wil het iets voor je zijn. Maar dat terzijde.

Vandaag zondag. Eerste Pinksterdag. Geen voetbal. Jawel, wél voetbal bedenk ik me nu ineens. Iets met de Nations Cup of zo. Ik heb het allemaal niet gevolgd. Veel te druk geweest met Jip de afgelopen twee weken. Vanavond wellicht een stukje van de tweede helft kijken, maar eerst Formule 1. Dat begint om 20:10 uur Nederlandse tijd en het beloofd een leuke race te worden. De startopstelling is door een crash in de kwalificatie flink door de war gegooid en dat maakt het leuk. Max start vanaf P11, terwijl Vettel vanaf pole start.

Had ik hier al verteld dat ik toch nog op vakantie ga? Zwitserland ging niet door doordat ik voor Jip moest zorgen, maar nu komt er alsnog een droom uit. Ik kan later in het jaar met mijn ouders en oom en tante mee op vakantie naar Texel. Naar één van de eilanden gaan is altijd een droom van mij geweest. Een paar jaar geleden had ik het plan om één dagje te gaan, maar nu ga ik lekker een hele week. Zo supertof. Ze gaan met z’n vieren, maar hadden een 6-persoons huisje gehuurd. Er is dus nog een slaapkamer over en daar mag ik gebruik van maken. Ik kan mijn geluk niet op. Eindelijk weer een keer naar de zee!

Nou jongens, ik ga mijn twee blogs weer even omgooien. Er kunnen hier wat categorieën verdwijnen en ik ga er op Living Priestess nog een paar toevoegen. Lekker man, dit voelt goed!

Fijne zondag allemaal!

https://livingpriestess.home.blog/

 

Advertenties

9 gedachtes over “Nieuwe blog

  1. xamantha77

    Yes, mooie zet Marion! Je zoekt je eigen weg, en het is fijn om te zien met welke creatieve oplossingen je komt. Ik lees met plezier mee op je nieuwe blog.
    En Texel, woohoo! Wij gaan ook al heel lang niet (meer) echt op vakantie, maar hebben het heel fijn gehad op Texel, voelden ons daar vrij. Super dat je toch nog op vakantie kan! Zou bijna zeggen: hop even binnen bij Meervilt, maar misschien krijgen ze je dan niet meer van het eiland af 😉
    Liefs xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.