Oh jee

Zo’n titel krijg je als je geen titel kunt bedenken en dan tegen jezelf zegt: “Gewoon het eerste doen wat in je opkomt.” Nou, oh jee dus. Maar goed, het gaat weer even over de ezel. En dezelfde steen. Dertig ezels en dertig dezelfde stenen. Dat idee. Gisteren is er een grote zending binnengekomen om de webshop te bevoorraden. Ik dacht, laat ik mezelf wat werk besparen. Ik doe een voorverkoopje op Instagram en Facebook. Dat scheelt, hoef ik niet alles online te zetten. Nooit verwacht dat er zoveel mensen zouden reageren. En die mensen willen allemaal nog een extra fotootje zien. Komen er nog verzendkosten bij? Oeh, dan wil ik er nog even over nadenken. Ik laat het binnen een paar dagen weten….

Ik ben vanochtend meteen weer even met beide beentjes op de grond gezet. Ik zit gelukkig niet voor niets in de ziektewet. Ik kan al die shit helemaal niet aan. Al die vragen. Al die wensen. En die wensen worden eisen. Nee, dit is steen nummer … Ik ben de tel kwijtgeraakt. Verkoop alleen via Etsy. Dat is me wel duidelijk.

Advertenties

3 gedachtes over “Oh jee

  1. Initiatieven als jouw webshop zouden moeten aangemoedigd worden, vooral voor mensen die in de ziektewet zitten. Het zorgt voor een ontsnapping uit de sociale isolatie en -potverdikke- het is ook niet dat je er strontrijk van wordt, hé!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.