100 kg

Ontstoken vingers, dus typen is een beetje pijnlijk, maar het is te doen. Ik weeg nog steeds 100 kg. Ik blijf op de gram gelijk, wat al een prestatie op zich is, dus ik hoop dat het langzaam aan opbouwen met bewegen me gaat helpen wat fitter te worden. Of ik daar gewicht bij ga verliezen boeit niet zo heel veel. Als ik maar wat fitter word en dat zal in het begin wel samen gaan.

Straks naar de apotheek. Extra medicatie ophalen. Ik snij nu de pillen die ik heb in drieën, maar dat gaat niet zo heel makkelijk, dus ik ben blij dat ik zo dadelijk keurig afgemeten doseringen krijg.

Morgen krijgen we bericht over de hond. Ik zit vreselijk in spanning en vraag me af of dit het waard is, maar ik hou vol en zeg niet af. Het is nu bijna niet te doen, maar als de kennismaking eenmaal geweest is, mocht het zover komen, dan zal het vanzelf beter gaan.

Ik heb mijn hele blog weer leeg getrokken zoals jullie zien. Ik vind het prettig om dat eens per maand te doen of zo. Ik heb geen behoefte meer om dingen lang te bewaren.

Gisteren voor het eerst een hele (halve) dag de stappenteller om gehad en ik kwam op 1600 stappen uit. Een stuk meer dan ik had verwacht. Vandaag ga ik al ietsje meer doen dan gisteren, dus waarschijnlijk kom ik wel weer wat hoger uit. Ik hoop uiteindelijk op de dagen dat ik een wandeling doe op 5000 uit te komen en op de normale dagen op 2500. Van daaruit zien we wel weer verder. Eerst maar eens kijken hoe het lichaam daarop reageert en dan heb ik het vooral over de liezen, want als die direct op blijken te spelen, dan is het hele idee kansloos en moet ik het maar accepteren zoals het is.

Fijne maandag allemaal.

Advertenties

7 gedachtes over “100 kg

 1. Eéns de hond er is, kun je de stappenteller aan zijn hals vastmaken en hem eens een marathon laten lopen. Zal wat geven.
  Maar ernstig nu: strak plan om inderdaad geleidelijk op te bouwen, en je doel niet meteen op die legendarische 10.000 stappen te zetten. Welke idioot heeft dit eigenlijk uitgevonden?

  1. Hahaha, dat is een sneaky plan! Nee, die 10.000 is voor gezonde mensen. Ik heb gisteren bijna de 3000 gehaald en de eerste onrust in de liezen begon al. Dit is dus voor nu even de max.

 2. mariellemarielle

  hoi hoi
  Ben aan het teruglezen (eindelijk).
  Ik heb het bericht van de hond nog niet gelezen, maar krijg je een “lease/oppas’ hond?

  XX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.