Sorry

Sorry als ik even niet reageer op alle reacties. Typen doet vreselijk pijn doordat mijn vingers ontstoken zijn. Vooral mijn duim. Ik ga zo even extra pijnstillers innemen. Ik ben weer helemaal uitgeput, terwijl ik net mijn bed uit ben. Het lichaam vecht tegen de ontstekingen en there is nothing I can do about it. Rusten en wachten tot het overgaat. Ik ben dit zo zat. Het is van de ene ellende in de andere rollen op het moment. Wat een ongelooflijke puinhoop.

Advertenties

5 gedachtes over “Sorry

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.