Wonder boven wonder

Nog één bloedhete dag en het ergste lijkt voorbij. Gisteren behaalde Nederland een warmterecord. We gingen voor het eerst in de geschiedenis over de 40 graden. Tenminste, voor zover we weten en de metingen gestart zijn. Hoe dan ook, dat is bloedjeheet en het voelt raar. De temperatuur om je heen is hoger dan je lichaamstemperatuur. Dat voelt niet prettig. Gelukkig is met een ventilator de gevoelstemperatuur flink omlaag te krijgen. Boven op de slaapkamer is het heel erg heet, dus ik sliep vannacht beneden. Hier is het nu een aangename 27 graden. Met een ventilator erbij prima vol te houden.

Wonder boven wonder heb ik nog maar één kleine ontsteking. Die doet zijn uiterste best om een abces te gaan vormen en ik doe mijn uiterste best om dat te voorkomen. Heel veel water drinken. Veel koelen. Veel liggen. Wachten tot het overgaat. Voor morgen staat een heerlijk 28 graden gepland met regen. Komt u maar!

Sterkte allemaal met de warmte en alvast een goed weekend.

Advertenties

5 gedachtes over “Wonder boven wonder

  1. Fijn om te lezen dat je ontstekingen zich gedeisd houden met de hitte. Ik moet vaak aan je denken als ik berichten over dit soort temperaturen hoor. Hier was het max 33 graden, en daar val ik al bijna bij in katzwijm (vanwege dit soort temperaturen zijn we niet naar Kroatië verhuisd, maar naar het koele noorden. Krijg je dit. Zucht)

  2. mariellemarielle

    Echt niet fijn meer he…normaal kon ik het wel hebben maar nu….moest ook echt aan je denken. Hoop dat de HS zich rustig zal houden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.