Valkuil

Grenzen vervagen snel en ongemerkt. Je staat alweer een poosje in een valkuil zonder dat je er erg in hebt. Mijn valkuil is altijd die van de extreme aanpassing geweest en ik ben het zo gewend dat ik het niet eens doorheb als ik er alweer maanden middenin sta.

Op Twitter volg ik weer mensen die veel te agressief zijn in hun taalgebruik. Op Facebook is er iemand die mij dagelijks uitnodigt voor bepaalde groepen. Op Instagram volg ik iemand waar ik nooit contact mee heb en waar ik een heel ongemakkelijk gevoel bij heb. Ik ben gestopt met mensen volgen die me juist een heel goed gevoel gaven. Ik heb mensen geen halt toegeroepen die via DM of PB enorm veel beslag op me hebben gelegd. Toen ik gisteren de oude spanning, die ik ten tijde van mijn werk nog dagelijks had, weer voelde, viel het kwartje. Ik sta midden in de valkuil van de extreme aanpassing en ik had het niet in de gaten.

Soms leiden nare en vervelende situatie tot iets goeds.

Advertenties

4 gedachtes over “Valkuil

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.