Zondag 11 augustus

Vorige week is Sam twee keer geweest. Het gaat ontzettend goed samen. Ik wilde even deze leuke foto’s van ons samen met jullie delen. Verder heb ik niet heel veel gedaan deze week. Ik moest voorkomen dat ik weer aan de antibiotica moest en heb veel op bed gelegen en geslapen. Ik heb op bed nog wel een paar nieuwe wolvilt poppen gemaakt.

Ik maakte deze mooie witte engel.

En ik probeerde iets nieuws. Ik moet zelf altijd zoeken naar waar ik zo’n pop op kan hangen. Als ik dat heb, moeten anderen dat ook hebben. Een oplossing daarvoor is om de pop in een houten lijstje of bakje te plakken, zoals hierboven op de foto. Het pakte goed uit, dus dit is wel iets wat ik vaker wil gaan maken. Komende week maar eens even op jacht naar een paar mooie lijstjes.

Het afvallen gaat ook goed. Ik heb na het wandelen van afgelopen week voor het eerst de 99 op de weegschaal zien verschijnen. Helaas heeft mijn moeder appeltaart gebakken en die krijgen mijn ouders natuurlijk nooit op met z’n tweetjes. Daarom heb ik me opgeofferd om zo dadelijk een stukje op te komen eten. Ik verwacht daarom morgen nog wel een steady 100 op de schaal van Marion.

Ik wens jullie een hele fijne zondag.

Advertenties

10 gedachtes over “Zondag 11 augustus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.