Duidelijker

Het wordt steeds duidelijker welke kant ik op wil met Mijn Webshop. Op dit moment tenminste, want ik besef me dat ik dit een doorlopend veranderend proces is. Nu doe ik vooral maar wat. Ik weet welke producten ik wil verkopen, de poppen en de mineralen, maar nu wordt me ook steeds duidelijker welke poppen en welke edelstenen. Ik ben lange tijd aan het zoeken geweest en de stenen die ik met het meeste plezier verkoop zijn de bewerkte stenen. De poppen die ik met het meeste plezier maak zijn de feeën en de engeltjes. Straks voor Halloween de heksjes. Ik begin mijn eigen stijl te vinden. Ik begin mijn draai te vinden en dat voelt goed.

Advertenties

8 gedachtes over “Duidelijker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.