Living Priestess

In 2018 startte ik met het Priestess Certification programma van Vanessa Sage.

“When you step on this path, you are consciously becoming a wise woman and commit to seeding that wisdom throughout the world.”

En dus was mijn intentie, toen ik met deze opleiding startte, om een wereldverbeteraar te worden. Gedurende de eerste paar maanden kwam ik er echter al achter dat deze opleiding heel anders ging uitpakken voor mij. Het werd geen werk naar buiten toe. Het werd werk naar binnen toe.

Het onderdeel van deze communtiy zijn heeft mij in één jaar stukken verder geholpen dan alle therapieën bij elkaar in de afgelopen vier jaar. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid, ik ben gaan geloven in wie ik ben en wat ik doe en ik heb geleerd en ervaren bij welke mensen ik mij thuis voel en op mijn plek ben. Het is oké om niet (meer) met mensen om te gaan die jou niet respecteren en je niet in je waarde laten. Het is oké om niet altijd aardig te zijn. Het is oké om je grenzen aan te geven en je niet altijd aan te passen aan anderen. Er zijn daadwerkelijk mensen op deze wereld die precies denken zoals jij, die net zo willen leven als jij en die de wereld hetzelfde zien als jij dat doet. Deze community voelde voor mij als thuiskomen.

“This wisdom is where the change in our world will happen: one person, circle, temple, and one community at a time.”

Er veranderde veel het afgelopen jaar en toen de opleiding afgelopen was, de laatste circle was geweest vorige maand, voelde het leeg. Daarom besloot ik, ook al heb ik de opleiding al met goed gevolg afgerond, dit jaar nogmaals de opleiding te doen. Financieel kan dit, omdat mijn ouders aanboden de opleiding wederom te betalen, en echt, het moment dat ik besefte dat ik het wéér ga doen, sprong mijn hart weer open, de glimlach kwam terug op mijn gezicht en ik voelde me direct weer compleet.

  • Discover the rewards of being a sacred guide for others.
  • Develop spiritual self-mastery and stand in your strength.
  • Hold space for people to connect deeply to their souls.
  • Explore what being a Priestess can mean to you.

Wil je meer weten over de opleiding? Kijk dan op de site van Vanessa Sage.

 

Advertenties