Inspiratie- en Ansichtkaarten

TIJDELIJKE ACTIE GIRO 555
Van alle decks die verkocht worden tot en met woensdag 29 maart a.s. gaat € 6,50 naar Giro555!
En, omdat niet iedereen interesse heeft in een volledig kaartendeck, zijn de kaarten nu ook tijdelijk verkrijgbaar als ansichtkaarten! Voor meer info klik hier!!! 

Nature’s Beauty
Al lange tijd droom ik over het ontwerpen en uitbrengen van mijn eigen orakelkaartendeck. Op 1 mei a.s. is het dan zover! Op dit moment werk ik aan de laatste details. De eerste proefdruk is ontvangen. Kaarten worden definitief goedgekeurd, anderen worden afgekeurd en sommige dienen enkel nog wat bijgewerkt te worden. Het deck bestaat uit 44 kaarten en wordt zowel in het Engels als in het Nederlands uitgebracht.

Het hoofdthema van de kaarten is de natuur. Vandaar ook de titel Nature’s Beauty. Het gaat over de schoonheid van de natuur, de eenvoud van alles wat bloeit en groeit met daartegenover het ongrijpbare van het universum. Maar het gaat ook over meer in contact komen met de jezelf. Meer voelen, meer geloven, meer vertrouwen. Het gaat over alles wat niet zichtbaar is met het blote oog, maar waarvan we diep binnen eigenlijk zo zeker weten dat het er is.

Orakelkaarten
Wat zijn dat eigenlijk, orakelkaarten? Als je gaat googelen vind je onder andere het volgende:

Een orakel verwijst in de eerste plaats naar een persoon of bemiddelaar die beweert over profetische gaven te beschikken en in staat is een door een godheid ingefluisterde boodschap te brengen, of het verwijst naar die uitspraak zelf. De term orakel wordt dus zowel gebruikt voor de wijze raadgevingen van een of meer vermeende godheden, alsook voor de plaats of persoon waar die raad werd gehaald.

Orakelkaarten zouden dan een manier kunnen zijn voor het orakel om die boodschappen door te krijgen.

Laat ik één ding meteen uit de wereld helpen: ik heb géén speciale gaven en ik heb ook geen contact met goden of andere hogere wezens. Het enige wat ik heb is mijn gevoel en mijn intuïtie. Net als jij. De kaarten werken voor mij dan ook heel simpel. Ik geloof in de wet van de aantrekkingskracht. Ik geloof dat ik de juiste kaart op het juiste moment voor me krijg. Ik geloof dat de woorden en de afbeeldingen op de kaarten mijn gedachten automatisch in de juiste richting sturen, namelijk naar datgene wat op dat moment mijn aandacht nodig heeft. Zo gebruik ik ze, maar mijn kaarten moet je vooral op jouw eigen manier gebruiken. Je kunt vragen stellen, je kunt een dagkaart trekken en je kan gewoon het deck doorkijken omdat je de afbeeldingen mooi vindt. Ik heb er dan ook bewust voor gekozen om er geen handleiding of begeleidend schrijven bij te doen. Laat je eigen gedachten voorbij komen. Leer luisteren naar je gevoel. Ontwikkel je intuïtie. Het is een fantastisch zintuig wat we tegenwoordig veel te weinig gebruiken.

Voorverkoop
Op dit moment kun je de kaarten in de voorverkoop kopen. Je krijgt dan een korting van € 1,50 als je alleen het deck bestelt. Je kunt ook kiezen om de reguliere prijs van € 16,50 te betalen. In dat geval krijg je een paar leuke extraatjes, namelijk een zakje met drie edelsteentjes die samen de Gouden Driehoek vormen én twee bonuskaarten die een sneak preview geven naar mijn volgende kaartendeck. Na 1 mei is het deck alleen nog los te bestellen zonder enige extra’s of korting. Je betaalt dan € 16,50.

Prijzen zijn exclusief verzendkosten. Verzendkosten binnen Nederland zijn € 3,95 en naar België €6,65. Alle andere landen zijn op aanvraag.

Als je de kaarten wilt kopen, vul dan onderstaand formulier in. Geef daarbij aan of je de korting wilt of dat je de extraatjes wilt. Geef ook even aan of je de Nederlandse of de Engelse versie wilt ontvangen.

For all English readers: click on this link.