NaNoWriMo

Op 1 november 2018 begint NaNoWriMo oftewel de National Novel Writing Month. Twee jaar geleden deed ik een allereerste poging. Dat was niet zo’n hele briljante timing aangezien ik toen nog midden in mijn depressie zat en net was begonnen met angsttherapie. Die nare tijden zijn gelukkig voorbij en daarom ga ik dit jaar wederom een poging doen om in één maand een compleet boek te schrijven.

Ik ga er niet vanuit dat dat precies in één maand gaat lukken. Ik ga wel proberen het beoogde aantal woorden, namelijk 50.000, binnen een maand te halen, maar ik verwacht niet ik exact op 30 november de laatste bladzijde van mijn boek hier online zet. Dat zou wel een briljante planning en timing zijn uiteraard, maar echt reëel is het niet.

Waar gaat het boek over? Dat weet ik zelf ook nog niet helemaal. Het boek begint met een proloog en in die proloog gaat iemand dood. Is het moord? Is het een ongeval? Is het wellicht een natuurlijke dood? Ik weet het zelf nog niet eens! Op 1 november begin ik gewoon met schrijven en ik ga dit live doen hier op mijn blog. We zullen zien waar het verhaal naartoe gaat. Er is zelfs nog geen titel…. ♥